Service


ASG – veelzijdig betrouwbaar
Wij kunnen het u wel vertellen… Maar de veelzijdigheid van ASG kunt u het best ervaren door uw auto voor reparatie of onderhoud aan te bieden. ASG staat - met veel - altijd voor u klaar.
 

Airco: service en diagnose
Uw autoairconditioning is een vitaal systeem. ASG diagnosticeert, onderhoudt en repareert met kennis van zaken. Of het nu gaat om de vervanging van de stof- en pollenfilter of om een geurbehandeling, ASG doet daar niet luchtig over maar vervangt en herstelt degelijk.

Algemene Periodieke Keuring (APK)
De APK is een wettelijk verplichte keuring voor personen- of bedrijfsauto van drie jaar of ouder. Een APK moet worden uitgevoerd door een erkend bedrijf. ASG is bevoegd voor de keuring van personenauto’s en lichte bedrijfswagens.
 

Bandenopslag
Wat doe je met je zomerbanden tijdens de winter? Waar laat je de winterbanden als de zon steviger gaat schijnen? ASG biedt u niet alleen alle ruimte voor opslag; wij verwisselen de sets banden ook graag voor u!

Express service
Voor een kleine reparatie of controle kunt u altijd terecht. Of het nu gaat om een defecte lamp, een kapotte uitlaat of versleten ruitenwisserbladen, kom gerust langs. Een afspraak is niet nodig. De koffie staat klaar.
 

Inbouw van car kits, navigatiesystemen en cruise control
Van tevoren nemen wij uw wensen door en krijgt u een scherpe kostenberekening. Na goedkeuring maken wij een afspraak over de inbouw- of onderhoudsdatum met een voor u passend tijdstip. Daarna kunnen wij snel voor u aan de slag.

Quick service (‘Klaar terwijl u wacht’)
Op kleine werkzaamheden aan uw auto kunt u wachten. Denk bijvoorbeeld aan de APK. Geef dit even aan bij de afspraak, dan houden wij daar rekening mee.
 

Reparatie en onderhoud
ASG is hét adres voor werkelijk álle mogelijke reparatie en onderhoud aan uw auto. Van een kleine tot een grote onderhoudsbeurt, van een storings-diagnose tot een complete revisie, wij kennen het (vakkundig) klappen van de zweep.

Ruitreparatie
Bij een ruitbeschadiging door steenslag of inbraak repareren of vervangen wij deze. Dit kan altijd op de korte termijn. In de meeste gevallen dekt de verzekeraar de schade zonder verlies van no-claim.
 

Schadeherstel
Krassen, deuken of nog erger… Ook voor schade-herstel bent u bij ASG aan het juiste adres. Grote schades worden door een erkend schadebedrijf gerepareerd. Kleine schades, zoals lak- of interieur-schades, worden door ASG vakkundig hersteld. Zelfs een gelakte bumper kan worden bijgewerkt!

Vervangend vervoer
Heeft u een vervangende auto nodig? Wanneer u dit aangeeft als u de afspraak maakt voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt, dan regelen wij dit voor u.
 

Trekhaken en fietsendragers
Ga meteen naar www.trekhaken.nl, voer uw type auto in en kijk meteen wat uw trekhaak of fietsendrager zal kosten bij ons!
Snel-contact
T: 0416-353368
E: info@autoservicegenderen.net